Recept

1. Znám tenhle recept díky tetě Lucce

tradiční způsob, jak uvařit srdce

první věc: počkám na výhodnej nákup

a pak ho krájím, část dám do mrazáku

Omyju zbytek, to udělám vždycky

je doufám jasný, že musí bejt lidský

pak začnu smažit srdce na cibulce

nejdřív jen jemně, potom hodně prudce

Pohlídám, ať se nevyvaří voda

pak ho dám sežrat tomu, kdo mi ho dal

a když to jídlo můj host nepochválí

přidám tam chilli, jen ať ho to pálí

R: Co zbylo na stole po snídani?

co je to s tebou, už nevíš ani

co zbylo na stole po večeři

pravda a iluze, popel a peří

popel a peří

2. Jsem proti tetě Lucce prachmizerná

tak se mi často připálí a zčerná

je to jen maso, tak jen žádnou lítost

žádnej strach, bude další příležitost

Vážně jsem nad tím, vařit se má s klidem

i když pak hostům v puse pachuť zbyde

to je vše, příště probereme játra

a taky vhodnej výběr psychiatra

R: (Cmi, Fmi, G, Cmi, Fmi, B...)

Vyšlo na albech